Franchise

Barrique - The Famous Art of Spirit -
De Filosofie

Met zijn idee, het voor de geïnteresseerde consumenten mogelijk te maken, onverpakte edele destillaten, likeuren, wijnen , azijnen en oliën, sauzen, cocktails en specerijen eerst te proberen (proeven) voor de aankoop, is het Hans Heinrich Bendix, de oprichter en eigenaar van Barrique, gelukt een origineel concept neer te zetten. Derhalve is het niet verbazingwekkend dat de groep van "na-apers" niet klein is.

Barrique voert binnen het productassortiment meer dan 170 onverpakte producten.

Deze onverpakte producten worden in detailhandelwinkels uit glazen amfora en RVS-vaten (KEG = Kleines Edelstahl-Getraenkefass) aangeboden. De consument laat naar eigen keuze deze producten individueel in flessen afvullen.

Natuurlijk is het mogelijk van huis meegebrachte flessen af te vullen of naar zijn eigen budget, te kiezen uit het omvangrijke Barrique-assortiment aan glaswerk.

Van afsluiting, opschriften tot aan de verpakking; De klant is vrij in zijn keuze.

Inkopen doen is op deze manier niet meer gewoon boodschappen doen maar wordt door de persoonlijke creativiteit van de consument een aangenaam speelse ervaring, een spannende reis in zijn eigen vormgegeven belevingswereld, even weg van de uniformiteit van alle dag en massaproducten. De Barrique-Dealer begeleidt de consument op zijn reis als een soort loods, spoort hem aan en geeft vakkundig advies!

Natuurlijk zorgt Barrique ervoor dat naast dit originele concept ook de inhoud van hoogwaardige kwaliteit is. Het heeft geen nut alleen maar onverpakte losse producten in een mooie verpakking aan te bieden want dan koopt de consument maar eenmaal zoiets.

Het Barrique-concept gaat verder, veel verder dan alleen het idee van verkoop van onverpakte producten: Dit concept wordt gesteund door een filosofie van mensen voor mensen. Dit alles gesteund door 27 jaar ervaring op het gebied van onverpakte losse producten en toebehoren en 27 jaren ervaring op het gebied van marketing, menselijkheid en geloofwaardigheid.

Geloofwaardigheid is de belangrijkste voorwaarde voor succes!

Geloofwaardig is kwaliteit: Het Barrique-concept voorziet in deze kwaliteit door de consument te laten proeven voor hij/zij besluit tot koop, zodat de consument producten koopt die alleen aan zijn kwaliteitseisen voldoen.

Geloofwaardig betekend exclusieve producten: De klant moet in een Barrique-winkel dan ook een individueel, uniek geschenk kunnen samenstellen.

Geloofwaardig is competentie: Natuurlijk wil de consument een vakkundig advies krijgen. Hij/Zij verwacht dat dit in een ongedwongen en individuele sfeer kan en wil daarbij op de kennis en kunde van de dealer kunnen vertrouwen.

Geloofwaardig is ecologisch verantwoord handelen! Het Barrique-concept voorkomt het gebruik van onnodige verpakkingen. Het is daarmee een sterk milieuvriendelijk concept en dat in een tijd waar de hoeveelheid verpakkingsafval ons toch al dreigt te verstikken.

De Barrique filosofie is geënt op de hoeksteen van de geloofwaardigheid.

  • Barrique importeert al gedurende 27 jaar producten direct bij de producent en werkt vol vertrouwen met hen samen. Alle producten uit het Barrique-assortiment worden door Barrique zelf in Gross-Lobke afgevuld. Alleen zo is een sluitende kwaliteitscontrole gegarandeerd - Kwaliteit is daarmee het speerpunt!

  • Barrique ontwerpt zelf flessen, afdichtingen en produceert likeuren, azijnen en oliën en nog veel meer. Barrique is voor vele producten in het bezit van gedeponeerde handelsmerken.. Exclusiviteit is daardoor een vanzelfsprekendheid!

  • Barrique-Dealers worden continue theoretisch en praktisch geschoold! 27 Jaar ervaring staan borg voor competentie!

  • Het Barrique-concept voorziet in een perfecte logistiek! De gebruikte verpakkingsmaterialen zijn glas, dat wordt hergebruikt, karton, welk meermaals wordt gebruikt en vaten waarop statiegeld wordt geheven! Barrique beleverd de winkels met eigen vrachtwagens. Daardoor wordt bij aflevering direct het verpakkingsmateriaal mee afgevoerd. De eigen import van onverpakte losse waren en het afvullen ter plaatse is en ander puzzelstukje uit het perfecte ecologische logistiek systeem: De consumentenverpakking wordt juist niet met de geïmporteerde waren mee getransporteerd! Dat betekend dat er minder gewicht hoeft te worden vervoerd en daardoor minder energie nodig is wat resulteert in minder belasting voor het milieu! Ecologisch verantwoord handelen door een perfecte logistiek!

De Barrique filosofie is gebaseerd op eerlijkheid - ook achter de coulissen. Elke Barrique-dealer kan daardoor aan de belangrijkste voorwaarde voor zijn succes voldoen:

De Geloofwaardigheid!

© 1999-2010 Barrique GmbH   |  Alle rechten voorbehouden   |  Impressum   |  Contact   |   Typo3